U The Men magazinu objavljen je članak o MBL audio sistemu napisanog na osnovu prvog utiska o Corona line sistemu. The Men je potpuno jedinstven i originalan muški knowledge & lifestyle mesečnik po meri uspešnih. Od drugih ga izdvaja raznovrsnost, kvalitet sadržaja i nedvosmislena želja za promocijom uspeha i pozitivnog načina razmišljanja.

Kliknite na sliku i pogledajte članak >>>

Obilje rubrika koje pokrivaju sve potrebe I interesovanja savremenog i uspešnog muškarca počev od biznisa, politike, raznovrsnih lifestyle tema, kulture, sporta, mode, zdravlja i brojnih drugih praktičnih pitanja čine magazin izuzetno aktuelnim, zanimljivim i poučnim. 

The Men je u svakom pogledu jedinstveno izdanje po podešenoj širini tematike i unutarnjoj strukturi, po aktuelnosti, značaju i zanimljivosti članaka, po dubini, stilskim kvalitetima, analitičkoj oštrini i faktografskoj peciznosti tekstova, po originalnom atraktivnom dizajnu i izvanrednim fotografijama i ilustracijama uopšte, i vrhunskoj štampi. Ako bismo morali da ga svrstamo u neku postojeću kategoriju prve asocijacije su Vanity Fair i GQ.

 

Naslovna strana The Men magazina

 

 

 

MBL AUDIO SRBIJA Vrhunski performans i uživanje bez kompromisa