Dozvolite sebi da budete očarani MBL dizajnom i zvukom

 

MBL je osnovan 1979. godine sa idejom da se napravi omnidirekcioni zvučnik. Pošto nije bilo lako pronaći odgovarajuće pojačalo za ovakav zvučnik dizajnirano je prvo MBL pojačalo i tako je krenula proizvodnja elektronike. Danas MBL nudi tri serije proizvoda : Reference, Noble i Corona Line i svaka linija sadrži sve od izvora, preko pojačala do zvučnika.

U proteklim decenijama MBL je odigrao važnu ulogu u kreiranju i razvoju HiFi opreme visoke klase. Taj proces traje i dalje a MBL se etablirao kao klasa za sebe , i estetski i zvučno . Nekada davno su omnidirekcioni zvučnici bili samo ideja, da bi postali patent i osnova za sasvim drugačiji doživljaj muzike. Brojne nagrade i hiljade vernih audiofila u celom svetu to potvrđuje.

Cilj MBL je ostao nepromenjen : razvoj i proizvodnja najnaprednije audio opreme po najvišim zvučnim i estetskim standardima. Svi MBL zvučnici i uređaji su u velikoj meri ručno rađeni i svakoj komponenti se posvećuje izuzetna pažnja. Ceo proces, od ideje, preko razvoja do proizvodnje i kontrole kvaliteta se odvija u MBL fabrici u blizini Berlina.

MBL je jedan od retkih proizvođača u HiFi svetu visoke klase koji proizvodi kompletan audio sistem od plejera preko pojačala do zvučnika. Na taj način osiguran je vrhunski kvalitet i najviši nivo međusobne kompatibilnosti elemenata audio sistema.

Na kraju, jedino što se računa je sud ljubitelja muzike i svi naši napori su posvećeni muzici i vama. I zato, dozvolite sebi da budete očarani dizajnom i zvukom naše muzičke opreme.